Započni sa uštedom od 5%, završi u 100% dobrom raspoloženju

Trajanje: 
26.4.2019 do 31.5.2019
Promociju "Započni sa uštedom od 5%, završi u 100% dobrom raspoloženju" organizuje kompanija Petrol BH Oil Company d.o.o Tešanjska 24/A, 71.000 Sarajevo, s ciljem propagande i unapređenja prodaje.
 
Promocija počinje 26.04.2019. i traje do 31.05.2019. godine. Promocija  se organizuje i provodi na cjelokupnom području Bosne i Hercegovine.
 
U promociji učestvuje svaki kupac koji obavi kupovinu na Petrol benzinskim stanicama u BiH, i tom prilikom ostvari kupovinu u minimalnom iznosu od 50,00KM (slovima:pedesetkovertibilnihmaraka) i plaćanje izvrši Mastercard bezkontaktnom karticom. Na ovaj način, kupac stiče pravo da ostvari povrat novca od 5% od iznosa računa, na Zlatnu Petrol Karticu. Ukoliko kupac nema Zlatnu Petrol karticu, uposlenik kompanije Petrol će po želji kupca istu mu uručiti, a kupac je dužan ispuniti sve podatke na licu mjesta prije aktivacije.

Prilikom plaćanja potrebno je da kupac uruči prodavaču, svoju Zlatnu Petrol karticu, kako bi je prodavač Petrol-a provukao i tako evidentirao kupca. Nakon toga se vrši plaćanje sa Mastercard bezkontaktnom karticom. Kupac koji ispuni sve gore navedene uslove, imat će povrat novca od 5% od iznosa računa na Zlatnoj Petrol kartici, najkasnije 7 dana od dana kupovine.

Pravila promocije 

 

Započni sa uštedom od 5%, završi u 100% dobrom raspoloženju