Kafa na putu

Želite se poslužiti s dobrom kafom?

 

Dajete najbolje od sebe, zaslužujete najbolje!

Navratite na Petrolove benzinske stanice i počastite se finom i ukusnom Kafom na putu. Vrhunsku Kafu na putu možete pronaći na svim našim benziskim stanica u BiH.

 

Kapsule Kafa na putu

Za vrhunski napitak

Obitelji Kafa na putu pridružile su se kapsule za pripremu svježe kave. Četiri okusa Espresso, Cappuccino, Kafa s mlijekom – Café au lait i NOVI okus Latte Macchiato odlikuju se izvrsnom aromom i pomno biranim sirovinama. Pripremom kafe u kapsulama kod kuće, na poslu ili na odmoru možete si dočarati užitak i opuštanje.

Kapsule Kafa na putu kompatibilne su s aparatima Nescafé®* - Dolce Gusto®*. * Robna marka nije u vlasništvu društva Petrol BH Oil Company d.o.o. Sarajevo ili s njim povezanim društvima, niti je ekonomski povezana s vlasnikom navedene robne marke. Navođenje robne marke isključivo je namijenjeno definiranju svrhe uporabe i karakteristika proizvoda.


Možete birati između:

 

Espresso – 100 % Arabica

Vrećica sadržava prženu mljevenu kafu Arabica za strojnu pripremu napitka. Svojim intenzivnim mirisom i okusom oduševit će najstrastvenije ljubitelje kafe. U vrećici se nalazi 16 kapsula namijenjenih kratkim intenzivnim napitcima. Ova birana mješavina kafe ponosni je nositelj certifikata Rain Forest Alliance.

Espresso Arabica

Cappuccino

Vrećica sadržava kapsule pržene mljevene kafe i punomasno mlijeko u prahu sa šećerom. Prava kombinacija kafe i mlijeka u vašoj će šalici stvoriti vrhunski napitak kao iz najbolje kafane. U vrećici se nalazi 8 kapsula mješavine kafe i 8 kapsula punomasnog mlijeka. Ova mješavina kafe ponosni je nositelj certifikata UTZ.

Cappuccino

Kafa s mlijekom – Cafe au lait

Kapsule Kafa s mlijekom – Cafe au lait sadržavaju mješavinu instant kafenog napitka s mlijekom. Vrećica sadržava 16 kompatibilnih kapsula. Slatkoća napitka oduševit će sve ljubitelje punog mliječnog okusa i blage intenzivnosti kafe.

Cafe au lait

Latte Macchiato

Kapsule Latte Macchiato sadržavaju prženu mljevenu kafu i punomasno mlijeko u prahu. Vrećica sadržava 8 kompatibilnih kapsula kafe i 8 kompatibilnih kapsula mlijeka. Pravilnom pripremom napitka Latte Macchiato u šalici ćete dočarati pravu mliječnu dugu. Okus napitka Latte Macchiato prikladan je za sve ljubitelje nježnog okusa mliječne kreme s laganim dodatkom okusa kafe.

Latte Macchiato