O grupaciji Petrol

Misija

Kompanija Petrol zaokruženom ponudom energetsko-ekoloških proizvoda i usluga brine o pouzdanoj, ekonomičnoj i ekološkoj opskrbi potrošača u Sloveniji i na tržištima jugoistočne Europe.
Putem razgranate mreže benzinskih stanica  vozačima nudimo sve što im je potrebno za siguran i udoban put, a domaćinstvima osiguravamo svu toplinu koja im je potrebna i dostavljamo je u njihov dom.

Vizija

Petrol će biti vrhunski ponuđač cjelovitih energetskih i ekoloških proizvoda i usluga koji će korisnici u Bosni i Hercegovini  i  Istočnoj Europi prepoznati kao jednu od najsuvremenijih i najdinamičnijih energetskih kompanija vrijednih povjerenja i usmjerenih u trajno održiv razvoj.

Vrijednosti

Kompanija Petrol osjeća posebnu odgovornost prema svojim kupcima, dobavljačima, poslovnim partnerima, vlasnicima i društvu u cjelini.

Njihova očekivanja ostvaruju motivirani i poduzetnički usmjereni zaposlenici. Poštujemo temeljna zakonska i moralna pravila društva u BiH i šira europska mjerila,a posebno brinemo o očuvanju okoliša.

Položaj među konkurentnim poduzećima

Kompanija se odlikuje prvenstveno kvalitetom robe i usluga, visokim ugledom, prepoznatljivim robnim markama i stabilnim financijskim položajem.

Osnovna djelatnost

Primarno područje poslovanja grupe Petrol jest obavljanje naftno-trgovačke djelatnosti, a naša središnja konkurentska prednost jest savremena i razgranata mreža od 36 benzinskih stanica u Bosni i Hercegovini.


Način poslovanja

Način cjelokupnog poslovanja grupe Petrol temelji se na praćenju i poštivanju savremenih tržišnih zahtjeva na području usluga, informacijske tehnologije i očuvanja okoliša.