Aktuelne akcije

NLB: Jesen stiže, cijene padaju!

Trajanje akcije

od 01.11.2023 do 31.12.2023

Kupovina ne mora biti bauk, niti zahtijevati proračun budžeta. Ove jeseni, prilikom kupovine kod odabranih trgovaca i na web-shopovima, platite NLB Visa karticama i ostvarite različite popuste i pogodnosti, taman na vrijeme za praznike. 

Uživajte u 10% popusta na Petrol benzinskim stanicama za svaku kupovinu karticom, te Zlatnu Petrol karticu uz ostvarenje povrata na točenje Q Max goriva vikendom i gratis kafa.

Ono što kupovinu čini još lakšom jeste sigurnost koju vam pružaju NLB Visa kartice bilo da kupujete u prodavnicama ili putem interneta. Sve NLB platne kartice imaju 3d secure funkcionalnost, koja vas dodatno štiti prilikom online plaćanja, smanjujući mogućnost zloupotrebe na minimum.

Popuste možete ostvariti koristeći bilo koju NLB Visa karticu. Ukoliko ne posjedujete NLB Visa karticu, za istu možete aplicirati brzo i lako online na www.nlb-fbih.ba ili u vama najbližoj poslovnici i tako iskoristiti priliku za uživanje u jesenjim popustima i jednostavnoj i sigurnoj kupovini.

Period pogodnosti traje do 31. decembra, ili do isteka sredstava za promociju. Za više informacija posjetite www.nlb-fbih.ba.