Zaposlite se na Petrolu

Kod nas energija nalazi svoje mjesto. I ljudi. Upustite se u dinamično radno okruženje u kojem timovi rade zajedno. Prihvatite velike izazove među odličnim saradnicima.

Zašto izabrati Petrol?

Odaberite poslodavca koji cijeni vaš rad iznad prosjeka. Uz poštenu platu, isplatu godišnjeg regresa, bonus za uspješnu poslovnost na godišnjem nivou i nagrade za najbolje prodavače i prodajna mjesta, Petrol Vam vraća vjernost.

Mi smo društvo za porodice i starije. Garantujemo kontinuitet zaposlenja u vašoj lokalnoj sredini, sa fleksibilnim radnim danom. Brinemo o unapređenju plata i razvoju talenata.

Zašto je super raditi u Petrolu?

„Petrol predstavlja veliku porodicu srdačnih ljudi koji rado rade svoj posao, pomažu jedni drugima i svakodnevno pružaju najbolje moguće usluge“, kaže naš kolega iz korisničke podrške.

Zaposleni su nam u nedavnoj internoj anketi rekli da vole raditi za nas zbog odličnih saradnika, pozitivne energije, timskog rada i rada s ljudima. Ali i zbog našeg zajedništva, srca i vrijednosti. Takođe vraćamo društvu i okruženju u kojem živimo. Jer znamo da zajedno možemo više.

Upoznajte područja našeg rada

U Petrolu gradimo kulturu suradnje i preuzimanja odgovornosti za svoj rad. Povezivanjem stvaramo napredak. Naše obećanje i smisao je zajedno poboljšati kvalitetu života. Upoznajte organizaciju i područja rada u Petrolu.

Kontaktirajte nas

posao@petrol.ba