Goriva Q Max

Odaberite naša najbolja goriva dosad. Nova generacija visokokvalitetnih goriva Q Max pruža vam još više snage i potpunu zaštitu motora zahvaljujući inteligentnim molekulama i tehnologijom čišćenja Dual Action Technology. Za ekonomičniju i ekološki prihvatljiviju vožnju.

POTRAŽITE PRODAJNO MJESTO

Dual Action Technology za naprednu zaštitu motora

Do 50 kilometara više po spremniku

Potpuna zaštita ključnih dijelova motora

Još niže emisije i manje čvrstih čestica u ispuhu

Manje pjenjenja za dodatne 4 litre u spremniku

Q Max eurosuper 95

VIŠE O GORIVU

Q Max Eurodizel

VIŠE O GORIVU

Q Max LPG autoplin

VIŠE O GORIVU

Naša najbolja goriva dosad

Ista pumpa, još bolje djelovanje

Motori ispod poklopca motora naših vozila sve se više mijenjaju. Nova generacija savremenih benzinskih i dizelskih motora stoga zahtijeva savremena goriva koja će još više nadograditi njihovo djelovanje – radi veće pouzdanosti, više kilometara i ekološki prihvatljivije vožnje.

Budući da smo svjesni da se najbolji rezultati mogu ostvariti isključivo najboljim gorivima, proširili smo svoju porodicu visokokvalitetnih goriva Q Max. Odsad vam prvi u regiji nudimo goriva s inteligentnim djelovanjem koje omogućuje tehnologija Dual Action Technology. Nova generacija goriva Q Max na taj način brzo i gotovo u potpunosti štiti vaš motor od gubitka snage i odzivnosti, a uz stalnu upotrebu moći ćete prijeći i do 50 kilometara više samo jednim punjenjem rezervoara!

Novu generaciju Q Max goriva natočite na nekom od 42 Petrolovih benzinskih servisa u Bosni i Hercegovini i ili na našim prodajnim mjestima u inostranstvu.

Ime koje ulijeva povjerenje

Sva goriva iz porodice pogonskih goriva Q Max ispitana su provjerenim međunarodnim motornim i terenskim testovima, u različitim uslovima i režimima djelovanja.

Njima su dokazani brojni izvanredni učinci koji su posljedica sastava goriva nadograđenog paketom tehnološki najnaprednijih dodataka. Njihovom sinergijom utječemo na ključne parametre djelovanja motora – snagu i odzivnost, zaštitu dijelova motora i njihov životni vijek, potrošnju goriva, ali i smanjeni utjecaj na okoliš.

Stoga ne iznenađuje što su korisnici ponovno izabrali Petrolovo gorivo Q Max za Proizvod godine 2021 na tržištu Slovenije i Hrvatske.

Provjerena kvaliteta

Sva su goriva Q Max na putu prema krajnjem kupcu također podvrgnuta kompleksnom sustavu kontrole kvalitete. To uključuje kontrolne točke na svim ključnim mjestima dostavnog lanca, a nadzire ga osposobljena i visokokompetentna ekipa stručnjaka u našem naftnom laboratoriju. Njegov rad nadzire nacionalno akreditacijsko tijelo, čime je zajamčena vjerodostojnost rezultata ispitivanja.

Naš sustav nadzora kvalitete uključuje također kontrole akreditiranih neovisnih vanjskih institucija, međunarodno priznatih kontrolnih kuća i akreditiranih vanjskih laboratorija.