HipShop prodavnice

Priručne HipShop prodavnice nude sve što je avanturistima potrebno na putu, a istovremeno su praktične za brzu i hitnu kupovinu.

Potražite trgovinu

Nezamjenjiv dio ponude Petrolovih benzinskih stanica

Prodavnice su nezamjenjiv dio ponude Petrolovih benzinskih stanica. Istovremeno praktične i dobro snabdjevene, nude našim kupcima široku paletu proizvoda; pojedine i 0 – 24 h. Na putu do svojih destinacija snabdijte se nekom ukusnom čokoladom, svježim sendvičem ili sokom, kako bi vam put bio što ugodniji, a užitak ljepši.

Vrsta praktičnih proizvoda

Uvijek su pune različitih vrsta praktičnih proizvoda, osvježavajućih i alkoholnih pića, a nude i različitu opremu i osnovne rezervne dijelove za vaše vozilo - gume, ulja i tekućine, brisače, sijalice za automobile i akumulatore. Usljed užurbanog načina života i nedostatka vremena, u Petrolovim HipShop prodavnicama čeka vas bogat program praktičnih darova, delikatesnih proizvoda, kao i opreme za slobodno vrijeme.

Poklon kartice

Kartica se koristi za kupovinu goriva i dodatnog asortimana (trgovačka roba, usluge) i namijenjena je svim fizičkim i pravnim licima. Pravna lica nadopunjuju karticu preko žiroračuna, a fizička isključivo na benzinskim stanicama. Kartica se može nadopunjavati više puta. Idealan je poklon za Vaše prijatelje i Vašu djecu.