Zlatna Petrol kartica

Zlatna Petrol kartica je jedina kartica koja vam vraća novac prilikom kupovine. Na svakoj Petrol benziskoj stanici.

Pogledajte katalog

Povrat novca na karticu

Iznos potrošite odmah ili ga akumulirajte

Na svim benzinskim stanicama

Zlatne ugodnosti za naše članove

Posjete Petrolu vam donesu dodatna iznenađenja.

Svim imaocima Zlatne Petrol kartice koji prilikom svake kupovine* provuče svoju Zlatnu Petrol karticu, u jednom mjesecu, kupcu se evidentira jedna posjeta. Za 5 i više posjeta u jednom mjesecu svakog kupca očekuje mali znak pažnje za svoju lojalnost. 

*Posjeta se evidentira, ako je račun veći od 5,00 KM.

Saznajte više

Super uštede na Super artiklima, iz Petrol kataloga.

Atraktivni artikle, super povrate na Zlatnu Petrol karticu i još mnogo toga možete pronaći u našem katalogu.

Pregledajte katalog "on-line" i izaberite ono što vama odgovara.

Pregledajte katalog

Šta je Zlatna Petrol kartica?

Zlatna Petrol kartica

Zlatna Petrol kartica je jedina kartica koja vam vraća novac prilikom kupovine.

Kad god kupujete na bilo kojoj benzinskoj stanici Petrol BH Oil Company u BiH, ne zaboravite da vam Zlatna kartica bude uvijek pri ruci.

Zlatna Petrol kartica je program nagrađivanja lojalnih Petrol kupaca.

Kako dobijam novac nazad?

Svaki vikend (Subota i Nedjelja) uštedite čak do 0,09 KM/L. Kupovinom Q Max goriva vikendom ostvarujete povrat novca na svoju Zlatnu Karticu. Povrat novca se računa prema zadanoj skali:

  • od 20 do 40 KM = 0,03 KM/lit
  • od 41 do 80 KM = 0,06 KM/lit
  • od 81 i više = 0,09 KM/lit 

Svaki dan vračamo 3% od ukupnog iznosa kupovine robe iz trgovine a vraćamo i više kupovinom označenih artikala. Artikli koji vam vraćaju više novca su označeni na svim našim benzinskim stanicama.

Iznos novaca koji ste dobili nazad, možete iskoristiti već kod naredne kupovine. Vi odlučujete koji iznos novca želite potrošiti, kupujući šta god želite iz asortimana na benzinskim stanicama Petrol BH Oil Company u BiH. Vaš novac možete potrošiti na kupovinu vrhunskog Q MAX goriva ili artikala iz našeg HipShop-a. Pronađite Vama najbližu benzinskih stanicu kompanije Petrol u BiH i uštedite.

Povrat se ne odnosi na: gorivo, cigarete i duhanske proizvode, el.dopune, novine, gume i artikle iz akcije lojalnosti.

Kako da počnem koristiti svoju Zlatnu karticu?

Da bi koristili pogodnosti koje kartica pruža, dovoljno je da popunite pristupnicu i odmah iskoristite ugodnost koja je na njoj. Cijana Zlatne Petrol kartice iznosi 1,50 KM, a na njoj već imate ukusnu i vrhunsku kafu Na putu GRATIS! Ukoliko se želite odjaviti od primanja SMS poruka ili e-mail poruka koje vam šaljemo, molimo vas da na mail: zlatnakartica.bih@petrol.ba pošaljete:

  • Odjava SMS i broj telefona - ukoliko se odjavljujete sa SMS servisa
  • Odjava mail - ukoliko se odjavljujete sa MAIL servisa
Kako koristiti vraćeni novac na benzinskim stanicama?

Prilikom plaćanja na benzinskoj stanici, uz račun dobijate i odrezak na kojem vam je navedeno koliko novca imate na svojoj Zlatnoj kartici. Iznos možete potrošiti odmah, kod naredne kupovine ili ga akumulirati. Prilikom kupovine vi odlučujete da li ćete akumulirani iznos potrošiti i tako umanjiti račun trenutne kupovine, ili ćete ga ostaviti do naredne kupovine.

Novac koji imate na kartici se ne može isplatiti, nego možete ga potrošiti na bilo kojoj Petrol benzinskoj stanici u BiH.

Do kada mogu sakupljati novac na svojoj Zlatnoj kartici?

Obračunski period traje 12 mjeseci, a počinje od trenutka aktiviranja kartice do 31. Januara naredne godine. Na kraju obračunskoga perioda prikupljeni iznos novca se može iskoristiti na bilo kojem Petrol prodajnom mjestu u BiH. Po isteku obračunskoga perioda kompletan sakupljeni iznos u tom obračunskom periodu se poništava.

Dokumenti