Kafa na putu

Uživajte u okusima vrhunske kafe iz porodice “Kafa na putu” u svakom trenutku – kad ste u pokretu ili kod kuće.

POTRAŽITE PRODAJNA MJESTA

 Kafa na putu 

Iz naše ponude od sedam napitaka možete odabrati svoj omiljeni i popiti ga usput, kad se zaustavite da biste nalili gorivo ili radi kratkog odmora. Na aparatima uz kafu, posvuda su vam na raspolaganju i karamele, čokolada u prahu, kakao napitak i cimet, kojim po želji možete dodatno obogatiti okus svoje kafe. 

Ledena Kafa na putu 

Najomiljenija Kafa na putu za lagano i ukusno osvježenje u vrućim danima. Osvježavajući napitak od kafe možete sebi priuštiti u tri različita okusa: kapučino, caffè latte i vanilija. Potražite ga na bilo kojoj Petrolovoj benzinskoj stanici. Neto količina: 230 ml.

Porodici Kafa na putu pridružile su se i kapsule za mašinsku pripremu svježe kafe. Odaberite jedan od tri okusa: espreso, kapučino ili kafu s mlijekom. Njihovi pažljivo odabrani sastojci pružaju izvrsnu aromu i bogat okus kafe, pomoću kojih sebi kod kuće ili na poslu možete dočarati osjećaj užitka i opuštanja.

POTRAŽITE PRODAJNA MJESTA

Espresso – 100 % Arabica

Aromom, okusom i intenzivnim mirisom ova prvoklasna mješavina oduševit će najstrastvenije ljubitelje kafe. Ponosi se certifikatom Rain Forest Alliance, koji garantuje da je proizvedena na održiv način i u skladu s visokim ekološkim standardima. Pakovanje sadrži 16 kapsula pržene mljevene kafe Arabica za mašinsku pripremu napitka.

Kapučino

Uz pravu kombinaciju kafe i mlijeka u vašoj šoljici kreirate vrhunski napitak u najboljem kafiću. Ova mješavina kafe ima certifikat UTZ, koji garantuje da je proizvedena na održiv način. Pakovanje sadrži osam kapsula punomasnog mlijeka u prahu sa šećerom i osam kapsula pržene mljevene kafe.

Kafa s mlijekom - Café au lait

Slatki napitak od kafe koji će oduševiti svakoga ko se zaklinje na pun, mliječni okus i blagi intenzitet kafe. Za savršen doručak, priuštite ga sebi uz topli kroasan. Pakovanje sadrži 16 kapsula mješavine instant kafe s mlijekom.

Latte Macchiato

Kapsule Latte Macchiato sadrže mljevenu prženu kafu i punomasno mlijeko u prahu. Vrećica sadrži osam kompatibilnih kapsula kafe i osam kompatibilnih kapsula mlijeka. Pravilno pripremljeni napitak Latte Macchiato u šoljici će nam dočarati pravu mliječnu dugu. Okus Latte Macchiata pogodan je za svakoga ko voli nježan okus mliječne kreme uz lagani dodatak okusa kafe.

Kapsule Kafe na putu kompatibilne su s aparatima Dolce Gusto®*.
* Robna marka nije u vlasništvu kompanije Petrol d.d. Ljubljana niti njenih povezanih društava, koja nisu ekonomski povezana s nosiocem navedene robne marke. Naznaka robne marke služi samo za određivanje svrhe upotrebe i karakteristika proizvoda.

Siguran na putu uz Kafu na putu!

Safety Pack-to-go sadrži:

  • žeton za Kafu na putu
  • GRATIS karticu Triglav putnog osiguranja
  • letak u kojem je detaljno objašnjeno šta nudi putničko zdravstveno osiguranje

Osnovne prednosti Safety Pack-to-go

  • Pokrivenost cijelog svijeta osim SAD, Kanade, Australije i Japana.
  • 24-satnu besplatnu pomoć ili asistenciju, te finansijsku sigurnost u okviru ugovorene sume osiguranja.
  • Svi vaučeri su određeni za period trajanja osiguranja od 7 dana.
  • U slučaju problema kod aktiviranja vaučera, možete pozvati help desk na tel: +38733 563-951

Putničko osiguranje se aktivira tako što kupac sa kartice koja se nalazi u Safety Pack-to-go, skine emulziju i unese je na web stranicu koja se nalazi na poleđini kartice i na letku. Nakon što kupac uspješno aktivira putničko osiguranje, dobija potvrdu putem maila. Osiguranje stupa na snagu prelaskom granice države u kojoj živite, a prestaje pri povratku nakon stupanja na tlo države u kojoj živite.