Q Max Eurodizel

Odličan i prvi odabir za sve vrste dizelskih motora. Odsad s dvostrukim djelovanjem tehnologije Dual Action koja omogućuje još već snagu i odzivnost motora. Do 50 više prijeđenih kilometara jednim punjenjem!č

Potražite prodajno mjesto

Dual Action Technology za naprednu zaštitu motora

Do 50 prijeđena kilometra više i 3 % veća snaga motora

Potpuna zaštita ključnih dijelova motora

Manje pjenjenja za veći kapacitet punjenja spremnika

Još niže emisije i manje čvrstih čestica u ispuhu

Odličan je odabir za sve vrste i tipove dizelskih motora

Bolje izgaranje i manja potrošnja

Q Max Eurodizel odličan je odabir za sve vrste i tipove dizelskih motora, uobičajenih i onih tehnološko najnaprednijih. Redovitom uporabom goriva Q Max Eurodizel poboljšava se ubrizgavanje i miješanje goriva sa zrakom, a bolje izgaranje smanjuje potrošnju i poboljšava ekonomičnost vožnje.

Poboljšana čistoća dijelova motora za zaštitu motora

Q Max Eurodizel s učinkom „Clean up” i „Keep clean” osigurava čišćenje i održava motor čistim. Moderan i učinkovit višenamjenski paket aditiva štiti injektore i toplini izložene dijelove sustava napajanja i sprječava nastanak novih naslaga.

U skladu s najstrožim standardima zaštite okoliša

Q Max Eurodizel premašuje zahtjeve europskog standarda za dizelsko gorivo EN 590. Ne sadrži sumpor, a brižljivo izabrani aditivi i poboljšan proces izgaranja osiguravaju da su emisije štetnih tvari u okoliš znatno smanjene u odnosu na uobičajena dizelska goriva bez aditiva.

Ispitivanja provedena na motorima i terenu

Q Max Eurodizel premašuje zahtjeve europskog standarda za dizelsko gorivo EN 590
(SIST EN590).

Ispitivanja goriva Q Max Eurodizel provedena su na motorima i terenu te su potvrdila brojna poboljšanja u odnosu na neaditivirana standardna goriva:

  • do 3,7 % manja potrošnja
  • 100 % poboljšana čistoća dijelova motora
  • do 3,5 % povećanje snage i 4,4 % poboljšana odzivnost motora
  • potpuna zaštita od blokiranja injektora
  • 46 % poboljšana zaštita od trošenja površina
  • 95 % bolja zaštita od korozije
  • manje pjenjenja za veći kapacitet punjenja spremnika
  • 11 % niže emisije NOx i 6,2 % manje čvrstih čestica (PM).

Potražite prodajno mjesto

Često postavljena pitanja

Što je Dual Action Technology i kako može pomoći mojemu motoru?

Pogledajte što omogućuje poboljšani molekularni sastav naših Q Max goriva i na koji način inteligentne molekule s dvostrukim Dual Action Technology djelovanjem pružaju nenadmašnu zaštitu vašemu motoru.

Na koji se način Q Max razlikuje od drugih dizelskih goriva?

HiTECH goriva, u koja ubrajamo i Q Max Eurodizel, razvijaju se u skladu s najnovijim trendovima i tendencijama pri aditiviranju goriva. Pogledajte što to znači u praksi.

Što je s dizelskim gorivima zimi?

Vađenje nafte, rafinerijska obrada, aditiviranje i transport. Pogledajte kako iz sirove nafte nastaje visokokvalitetno pogonsko gorivo kao što je Q Max.

Postoji li nadstandardna inačica Q Max dizelskoga goriva?

Naravno! Na našim odabranim prodajnim mjestima potražite novo Q Max gorivo. Svojim vrhunskim molekularnim sastavom omogućuje da vaš motor radi bez gubitka snage i uz manju potrošnju goriva.

Kako u Petrolu vodite brigu o kvaliteti?

Pogledajte koji međunarodni certifikati i akreditacijske isprave dokazuju visoke standarde kvalitete koje jamči Petrol kada je riječ o ponudi naših Q Max goriva na tržištu.