Proizvodi Petrol

Proizvodi koji nose ime tvrtke Petrol rezultat su pažljivog praćenja razvoja automobilske industrije tijekom šest desetljeća, stalnih inovacija i razvoja posebnih znanja, osuvremenjivanja tehnologija te surađivanja s renomiranim svjetskim proizvođačima.

Najviši standardi kvalitete

Rezultat vlastitog znanja i razvoja

Ekološka komponenta

Proizvodi pod nazivom Petrol rezultat su 60-godišnjeg pažljivog praćenja razvoja automobilske industrije, neprestanog inoviranja i razvijanja posebnih znanja, osuvremenjivanja tehnologija i suradnje s renomiranim svjetskim proizvođačima. Proizvodi Petrol za njegu i održavanje vozila usklađeni su s najnovijim specifikacijama proizvođača automobila, zahtjevnim ekološkim mjerilima i najvišim standardima kvalitete.

Sinonim za čišćenje vjetrobranskog stakla

Vitrex

Robna marka Vitrex na tržištu je već više od 45 godina. U tom je razdoblju postala sinonim za sredstvo za čišćenje vjetrobranskih stakala i zaštitu stakala u automobilu u svim vremenskim uvjetima. Vitrex je tako postao pojam kvalitete i pouzdanosti.

Motorna ulja

Premium Pro 5W-40 S1

Premium Pro 5W-40 S1 je potpuno sintetičko, lako tekuće motorno ulje za sve motore individualnih motornih vozila visokog kapaciteta. Sintetička tehnologija omogućuje lakši start hladnog motora, manju potrošnju goriva i produženi interval za promjenu ulja.

Tip ulja: sintetičko
Viskoznost: 5W-40
Tip vozila (oilm): za osobna vozila

Premium Pro 10W-40 SE1

Premium Pro 10W-40 SE1 je specijalno djelomično sintetičko motorno ulje, primjereno za sve vrste individualnih dizelskih vozila. Omogućava lakši start hladnog motora, manju potrošnju goriva i osigurava vrhunsku zaštitu dizelskih motora u svim uvjetima rada.

Tip ulja: polusintetičko
Viskoznost: 10W-40
Tip vozila: za osobna vozila

Premium Pro 20W-50 M1

Premium Pro 20W-50 M1 je univerzalno motorno ulje, primjereno za sve vrste individualnih i manjih dostavnih vozila. Zbog veće viskoznosti posebno je pogodno za starija vozila, na kojima se pojavljuju teškoće s potrošnjom i tlakom ulja. Osigurava odličnu zaštitu od habanja i korozije i sprječava nastanak taloga u motoru. Sadržava: kalcijev sulfonat.

Tip ulja: mineralno
Viskoznost: 20W-50
Tip vozila (oilm): za osobna vozila

Premium Pro 15W-40 SE1

Premium Pro 15W-40 SE1 je univerzalno motorno ulje, primjereno za sve vrste individualnih i manjih dostavnih vozila. Osigurava odličnu zaštitu od habanja i korozije i sprječava nastanak taloga u motoru. Sadržava: kalcijev sulfonat. Može prouzročiti alergijsku reakciju.

Tip ulja: mineralno
Viskoznost: 15W-40
Tip vozila: za osobna vozila

Ultra 10W-40 S1

Ultra 10W-40 S1 je djelomično sintetičko motorno UHPD (Ultra High Performance Diesel) ulje koje u potpunosti odgovara ili čak nadmašuje najnovije zahtjeve proizvođača teških dizelskih motora. Omogućava najduže intervale zamjene ulja te osigurava svestranu zaštitu motora u najtežim uvjetima rada. Odgovarajuće za EURO 4 i 5 i 6 teretna vozila bez DPF ili CRT.

Tip ulja: sintetičko
Viskoznost: 10W-40
Tip vozila: za privredna vozila

Ultra 10W-40 S2

Ultra 10W-40 S2 je sintetičko motorno UHPD (Ultra High Performance Diesel) ulje visokog kapaciteta, namijenjeno najnovijim dizelskim motorima EURO 4 & 5 & 6 koji zahtijevaju uporabu ulja s niskim sadržajem pepela, sumpora i fosfora (Low SAPS) što osigurava izuzetnu zaštitu motora s DPF/ CRT tehnologijom čišćenja ispušnih plinova. Ulje je odgovarajuće i za motore sa SCR/AdBlue tehnologijom. Omogućava najduže intervale zamjene ulja, te osigurava svestranu zaštitu motora u najtežim uvjetima rada.

Tip ulja: sintetičko
Viskoznost: 10W-40
Tip vozila: za privredna vozila

Ultra 15W-40 M1

Ultra 15W-40 M1 je vrhunsko SHPD (Super High Performance Diesel) motorno ulje za najviše opterećena teška dizelska vozila. Osigurava svestranu zaštitu motora u svim uvjetima rada. Također odgovara zahtjevima EURO 4 i 5 motora tehnologije SCR i EGR (bez DPF) tehnologije.

Tip ulja: polusintetičko
Viskoznost : 15W-40
Tip vozila: za privredna vozila

Ultra 15W-40 M0

Ultra 15W-40 M0 je univerzalno vrhunsko motorno ulje za mješovite vozne parkove.

Tip ulja: univerzalno
Viskoznost: 15W-40

Ultra 20W-50 M1

Ultra 20W-50 M1 je univerzalno vrhunsko motorno ulje za mješovite vozne parkove. Zbog veće viskoznosti posebno je pogodno za starija vozila.

Tip ulja: univerzalno
Viskoznost: 20W-50
Tip vozila: za privredna vozila

2T Scooter

2T Scooter je specijalizirano visokokvalitetno potpuno sintetičko ulje za dvotaktne motore skutera, koje karakterizira bezdimno sagorjevanje, neutralan miris i povećana zaštita od habanja i drugih oštećenja motora. Produžava vijek trajanja ispušnog sustava. Način uporabe: Preporučen omjer miješanja s gorivom je 50 : 1 (2 %), odn. prema uputi proizvođača motora.

Tip ulja: sintetičko
Tip vozila: za dvotaktne motore

Regulus ATF DX III

Regulus AFT DX III je visokokvalitetno ulje za automatske mjenjače individualnih i teretnih vozila. Primjereno je i za hidrauličke (servo) upravljače i ostale hidrauličke sustave gdje se zahtijeva multigradno hidrauličko ulje VG 32.

2T Top

2T Top je univerzalno djelomično sintetičko ulje za pripremu mješavine za dvotaktne benzinske motore. Primjereno je za podmazivanje dvotaktnih motora na motociklima i mopedima, malim poljoprivrednim strojevima i vrtnim kosilicama, malim izvanbrodskim motorima i sličnim strojevima. Način uporabe: Preporučeni omjer miješanja s gorivom je 50 : 1 (2 %), odn. prema uputi proizvođača motora.

Tip ulja: polusintetičko
Tip vozila: za dvotaktne motore

Regulus GL-5 85W-90

GL-5 80W je mineralno transmisijsko ulje, namijenjeno podmazivanju mjenjača, diferencijala i drugih zupčastih prijenosa, kod kojih se zahtijeva ulje tipa API GL-5.


Samo za pravne osobe: Naručujete li veće količine, odobravamo popust i plaćanje uz odgodu.