Znanje i podrška

Zlatna Petrol kartica

Zlatna Petrol kartica je program nagrađivanja lojalnih Petrol kupaca. Zlatna Petrol kartica je jedina kartica koja vam vraća novac prilikom kupovine. Sa Zlatnom Petrol Karticom dobijate povrat novca na karticu.

Kupovinom označenih artikala ostvarujete povrat novca na svoju Zlatnu karticu. Iznos novaca koji ste dobili nazad, možete iskoristiti već kod naredne kupovine.
Vi odlučujete koji iznos novca želite potrošiti,  kupujući šta god želite iz asortimana na benzinskim stanicama Petrol BH Oil Company u BiH. Vaš novac možete potrošiti na kupovinu vrhunskog Q MAX goriva ili artikala iz našeg HipShop-a. Listu artikala možete pronaći i u katalogu.

Katalog pogledajte ovdje ili ga potražite na vama najbližem benzinskom servisu Petrol BH Oil Company.

Da bi koristili pogodnosti koje kartica pruža, dovoljno je da popunite pristupnicu i odmah iskoristite ugodnost koja je na njoj. Zlatna Petrol kartica košta 1 KM, a na njoj već imate ukusnu i vrhunsku kafu na putu GRATIS!

Obračunski period traje 12 mjeseci, a počinje od trenutka aktiviranja kartice do 31. Januara naredne godine. 

Na kraju obračunskoga perioda prikupljeni iznos novca se može iskoristiti na bilo kojem Petrol prodajnom mjestu u BiH. Po isteku obračunskoga perioda kompletan sakupljeni iznos u tom obračunskom periodu se poništava.