PETROL I CRODUX:
NAJBOLJE OD
OBA SVIJETA

Kompanija Crodux pridružuje se Petrolu od oktobra. Dobro došli na 93 nove benzinske stanice širom Hrvatske! Odsad vas pratimo na vašim putovanjima na čak 204 prodajna mjesta.

Pročitajte više PRONAĐITE LOKACIJE

DOBRO DOŠLI NA 93 NOVE
BENZINSKE STANICE U HRVATSKOJ!

Pokreni video

U Petrolu smo s vama već više od 75 godina. Prvo smo stajanje na putu i energija za promjene koje donosi budućnost. Želimo postati vodeći dobavljač goriva i održivih energetskih rješenja u Hrvatskoj. Stoga se u oktobru 2021. grupi Petrol pridružilo preduzeće Crodux, koje sa svojim snažnim i prepoznatljivim brendom dopunjuje i nadograđuje našu ponudu.

Zato, dobro došli na 93 Croduxove benzinske stanice i 111 Petrolovih benzinskih stanica širom Hrvatske! Za najveću moguću dostupnost, izvanredno korisničko iskustvo koje pruža najbolje od oba svijeta i najkvalitetnija motorna goriva.

Energija smo mi – zajedno!

Izuzetna dostupnost benzinskih stanica

Dosad smo u Hrvatskoj bili prisutni sa 111 benzinskih stanica, kojima se pridružuju još 93 Croduxove benzinske stanice. Odsad ćemo vas pratiti na vašim putovanjima na čak 594 prodajna mjesta: 204 u Hrvatskoj, 318 u Sloveniji, 15 u Srbiji, 15 u Crnoj Gori i 42 u Bosni i Hercegovini.

Izvanredno korisničko iskustvo koje pruža najbolje od oba svijeta

Sačuvaćemo robnu marku Crodux i sve što nudi, te spojiti naša znanja i dobre prakse. Tako ćemo vam ponuditi najbolje od oba svijeta na Croduxovim i Petrolovim benzinskim stanicama – zajedničke akcije i promocije, najbolju destinaciju Na putu i korisničko iskustvo koje je uvijek izvanredno.

Najkvalitetnija i najnaprednija motorna goriva

Nastavićemo da brinemo o izuzetnim performansama Croduxovih goriva MaxPower i dalje razvijati Petrolova visokokvalitetna goriva Q Max. Za nekoliko mjeseci u Petrolu će biti omogućeno i plaćanje Croduxovom poslovnom karticom za gorivo, čime ćemo mrežu prodajnih mjesta za vjerne Croduxove korisnike povećati na čak 204 benzinske stanice.

Često postavljena pitanja