DOBRODOŠLI,
NAJBOLJE OD
OBA SVIJETA!

Za vas smo i službeno spojili najbolje od Petrola i Croduxa na više od 200 zajedničkih lokacija. Dobro došli kod nas, na putu, gdje vas već čekaju kvalitetna goriva, najlakše plaćanje i najbolja vjerna porodica.

Pročitaj više Provjerite lokacije

CRODUX I PETROL: DOBRODOŠLI NAM,
NA PUTU

Pokreni video

Sa Vama smo u Petrolu više od 75 godina. Mi smo prva stanica na putu i energija za promjene koje budućnost donosi. Takođe u Hrvatskoj, gdje smo postali drugi najveći dobavljač naftnih derivata. U novembru 2022. godine Petrolu smo i službeno pridodali hrvatsku kompaniju Crodux koja upotpunjuje i nadograđuje našu ponudu svojim snažnim, prepoznatljivim brendom. 

Stoga, dobrodošli na 202 lokacije Petrol grupe u Hrvatskoj: 93 Crodux benzinskih stanica i 109 Petrol benzinskih stanica. Za maksimalnu dostupnost, izuzetnu ponudu i odlično korisničko iskustvo uz najbolje iz oba svijeta. 

Energija smo mi ... zajedno!

Izuzetna dostupnost servisnih stanica

U Hrvatskoj smo bili prisutni sa 109 benzinskih stanica, kojima su se pridružile 93 Crodux benzinske stanice. Pratimo vas na vašim putovanjima na čak 594 prodajna mjesta: 318 u Sloveniji, 202 u Hrvatskoj, 17 u Srbiji, 15 u Crnoj Gori i 42 u Bosni i Hercegovini.

Najbolje od Petrola i Croduxa

Održavamo brend Crodux i sve ono što nudi i kombinujemo zajednička znanja i dobre prakse. Tako ćemo vam na prodajnim mjestima Croduxa i Petrola ponuditi najbolje od oba svijeta - najkvalitetnija Q Max goriva, vrhunsku Kafu na putu, odličan asortiman svježe pripremljenih Fresh jela , kao i zajedničke akcije i promocije.

Uvijek odlično korisničko iskustvo

Objedinili smo i nadogradili korisničko iskustvo na benzinskim stanicama Petrol grupe. Čak i na lokacijama Croduxa sada možete koristiti mobilnu aplikaciju Na putu, sakupljati Zlatne bodove u Petrol klubu i plaćati poslovne kupovine nekom od Petrol kartica za pravna lica.

Često postavljena pitanja